Oferta Cateringowa

OFERTA CATERINGOWA Z DOWOZEM DO KLIENTA LUB INDYWIDUALNYM ODBIOREM :

ZUPY:
-Zupa cebulowa z grzankami lub groszkiem ptysiowym
-Zupa rybna z kluseczkami
-Krem z porów z czosnkowymi grzankami
-Rosół domowy z kluseczkami lub makaronem
-Barszcz czerwony czysty
-Barszcz czerwony z pasztecikiem
-Krem z kalafiora
-Pomidorowa z makaronem lub ryżem
-Barszcz czerwony z makaronem naleśnikowym
-Żurek
-Flaki
-Zupa gulaszowa z kl.useczkami


MIĘSA NA GORĄCO :
-Golonki po bawarsku
-Kotlet schabowy z ananasem i serem
-Kotlet schabowy tradycyjny
-Schab po zbójnicku
-Kotlet ministerski
-Cordon Bleu
-Pieczeń z karkówki ze śliwką
-Medaliony z karkówki
-Pieczeń ze schabu
-Roladki drobiowe z pieczarkami
-Pierś grillowana
-Szaszłyki drobiowe tradycyjne
-Udka faszerowane
-Zraz z karkówki
-Zraz schab tradycyjny
-Cukinia faszerowana mięsem
-Kotlet mielony
-Udka po cygańsku
-Gołąbki domowe
-Kotlet devolay
-Skrzydełka w miodzie /3 szt/
-Juki ułańskie( schab mielony z pieczarkami,szynką,cebulą)
-Bitka z karkówki w warzywach
-Boeuf Strogonow
-Leczo
-Kieszonki schabowe z pieczarkami lub z czosnkiem i cebulą
-Pasztet pieczony swojski z żurawiną
-Gulasz z żołądków drobiowych Prawdziwie Polski


DANIA RYBNE:
-Filet z morszczuka w sosie chrzanowym
-Pstrąg młynarzowej w białym sosie
-Pstrąg w papilotach
-Ryba po grecku
-Morszczuk w sosie cytrynowym
-Mintaj pod kołderką chrzanową


DANIA ZIMNE:
-Mięsa różne w galarecie :
-filet drobiowy
-karkówka
-galantyna z kurczaka z rodzynkami , lub pieczarkami
-schab ze śliwką
-biodrówka
-rolada drobiowa ze szpinakiem
-Szynka po rusku
-Szynka ze szparagami
-Mięsa różne z sosami : -sos do wyboru : czosnkowym,jogurtowy,ziołowy,winegret
-filet drobiowy
-karkówka
-schab ze śliwką
-biodrówka
-polędwica
-Tatar z łososia wędzony
-Tatar wołowy
-Śledzie po kujawsku
-Ryba smażona w zalewie octowej
-Ryba po japońsku
-Krakersy z pastami 1 szt

SAŁATKI:
-Sałatka z kurczakiem i ananasem
-Sałatka grecka
-Sałatka wiejska
-Sałatka kebab
-Sałatka makaronowa z tuńczykiem
-Sałatka śledziowo-ziemniaczana
-Sałatka śledziowa różowa
-Sałatka śledziowa z prażonymi migdałami
-Sałatka kalafiorowa z jajkiem
-Makaron Pasta Biała Dama
-Makaron Pasta „7 ziół”

DODATKI:
-frytki
-ziemniaki pieczone
-ziemniaki gotowane
-ziemniaki zasmażane
-ryż
-bukiet surówek do wyboru
-warzywa gotowane na parze
-kasza z cebulką smażoną
-galaretka z drobiu
-półmisek wiejski (salceson,smalczyk wiejski,pasztet wiejski,ogórki kiszone ,pieczywo)
-jajko w sosie tatarskim
-muszle makaronowe nadziewane szpinakiem lub tuńczykiem
-jaja faszerowane szpinakiem ,brokułami
-roladki zwijane z łososiem i szpinakiem
-galaretka z żołądków drobiowych